Het levende labyrint (De verborgen universiteit) (Dutch by Natalie Koch PDF

By Natalie Koch

ISBN-10: 9021442442

ISBN-13: 9789021442440

Alexa vermoedt dat er meer aan de hand is met de manier waarop haar vader om het leven kwam. Terwijl ze aan een nieuw semester op Untreaceable college begint en de intrigerende Mary ontmoet, probeert ze te achterhalen wat haar vader in de laatste maanden van zijn leven heeft gedaan. Als ze ontdekt dat hij en zijn zus betrokken waren bij een topgeheim onderzoek naar een zeventiende-eeuws manuscript over destructieve magische muziek, roept ze het onheil over zichzelf af; ze moet opboksen tegen krachten die uit alle macht willen voorkomen dat de waarheid uitkomt. Die waarheid zal gruwelijker zijn dan ze zich kan voorstellen. Uiteindelijk komt ze voor een keuze te staan die niet alleen haar eigen leven in gevaar brengt, maar ook de levens van haar beste vrienden kan verwoesten.

Show description

Continue reading "Het levende labyrint (De verborgen universiteit) (Dutch by Natalie Koch PDF"

New PDF release: De stad aan de rand van de hemel (Dutch Edition)

By Elif Shafak,Frouke Arns,Manon Smits

ISBN-10: 9044535099

ISBN-13: 9789044535099

De Indiase Jahan is op jonge leeftijd aanwezig bij de geboorte van het witte olifantje Chota, waardoor tussen rooster een bijzondere band ontstaat. Wanneer Chota aan de sultan wordt gegeven als cadeau, gaat Jahan met hem mee naar Istanbul om voor het dier te zorgen. Hier valt Jahan al snel op door zijn intelligentie en wordt hij ingezet als leerknecht van de architect van de sultan. Dit behoedt hem echter niet voor de grillen van de sultan, die hem eerst laat vechten in de oorlog en hem vervolgens naar de gevangenis stuurt, of voor onverklaarbare ongelukken op de bouwplaatsen. En dan wordt Jahan ook nog eens halsoverkop verliefd op de dochter van de sultan.

Show description

Continue reading "New PDF release: De stad aan de rand van de hemel (Dutch Edition)"

Baas boven baas (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Mark Blaisse

Hoogmoed, narcisme en eenzaamheid aan de most sensible van bedrijfsleven en politiek

Een onbedwingbare behoefte om te ontdekken waarom sommige karakters geschikter zijn om leiding te geven dan andere. Een combinatie van bewondering en afkeer voor dominante narcisten, bloeddorstige dictators, door testosteron gedreven CEO's en Nobelprijswinnaars, meedogenloze (bier)koningen en monomane geniën.
In deze verkapte autobiografie laat Mark Blaisse zich niet verleiden tot platte roddels, maar schetst hij doorwrochte portretten van bazen voor wie hij heeft gewerkt of die hij als journalist in het vizier kreeg. Waarom veranderen zij, eenmaal aan de most sensible, zo vaak in amorele einzelgängers, voor wie de rainy niet meer lijkt te gelden?

Wat heeft unieke en afwijkende aanvoerders gemaakt van onder meer Jan Peter Schmittmann, Freddy Heineken, Cor Boonstra, Johan Cruijff, Pierre Vinken, Marcel Boekhoorn, Fidel Castro en François Mitterrand? Van al zijn voorbeelden heeft Blaisse geleerd, en al wordt de een scherper gefileerd dan de ander, het ontbreekt nooit aan humor en distantie.

Dit is geen managementboek, maar een veldonderzoek naar overmoed, eenzaamheid en overlevingsstrategie in de most sensible van het bedrijfsleven, de politiek en de recreation. Een needs to. ook voor toekomstige commissarissen en toezichthouders, die zich nog veel te vaak vergissen in het werkelijke wezen van de bazen die zij op de troon zetten.

Show description

Continue reading "Baas boven baas (Dutch Edition) - download pdf or read online"

Le mystère de l'orchidée fantôme (Jeunesse l'Harmattan) by Katia Astafieff PDF

By Katia Astafieff

ISBN-10: 229614036X

ISBN-13: 9782296140363

Hugo, eleven ans, passionné par les plantes, est impatient d'accueillir son correspondant japonais. Une nuit, un cambriolage bien particulier a lieu dans sa maison. Hugo et son ami décident de mener l'enquête ! Leur aventure leur permettra de découvrir le monde fascinant des orchidées, mais aussi un mouvement artistique réputé, l'Art Nouveau.

Show description

Continue reading "Le mystère de l'orchidée fantôme (Jeunesse l'Harmattan) by Katia Astafieff PDF"

Download e-book for iPad: In de stad van de marabouts (Antropologie Academie) (Dutch by Geert Mommersteeg

By Geert Mommersteeg

ISBN-10: 905260360X

ISBN-13: 9789052603605

De oude stad Djenné in Mali ­ bekend vanwege haar fascinerende architectuur ­ is al eeuwenlang een van de belangrijkste centra van islamitische cultuur in West-Afrika. Nog steeds woont er een groot aantal marabouts: Koranleraren en religieuze specialisten.
Geert Mommersteeg verrichtte antropologisch veldwerk in Djenné en sprak met marabouts over hun denken en handelen. Geleidelijk aan verkreeg hij toegang tot hun wereld en inzicht in de twee vormen van kennis waarin zij gespecialiseerd zijn: openbare kennis en geheime kennis.

In de stad van de marabouts werd genomineerd voor de Eureka! Non-fictieprijs (1999-2000) en de Prix des Ambassadeurs (shortlist 1999) en werd in het Frans vertaald (Éditions Grandvaux 2009). Deze herziene en uitgebreide uitgave bevat o.a. een nieuw hoofdstuk (‘Djenné anno 2007’) en wordt met foto’s geïllustreerd.

In de stad van de marabouts verschijnt in de reeks Antropologie Academie. SOC000000el antropologisch onderzoek geeft inzicht in boeiende en indringende menselijke thema’s. Het kan bij uitstek antwoorden op vragen over cultuur en SOC000000le dynamiek, zowel in samenlevingen elders als in de Nederlandse multiSOC000000le samenleving. De reeks Antropologie Academie wil voor een breed publiek de resultaten van antropologisch veldwerk en andere door antropologen gebruikte onderzoeksmethoden belichten. Daarbij wordt een scala aan onderwerpen uit het ruime studieveld van de SOC000000le antropologie belicht.

De boeken uit de Antropologie Academie hebben een inleidend karakter, zijn toegankelijk geschreven en geschikt voor studenten op BA- en MA-niveau, maar ook voor anderen, zoals reizigers en docenten, die zich afvragen hoe mensen met een verschillende SOC000000le achtergrond in de wereld staan. De reeks Antropologie Academie wordt uitgegeven in samenwerking met de Antropologen Beroepsvereniging (Abv) Show description

Continue reading "Download e-book for iPad: In de stad van de marabouts (Antropologie Academie) (Dutch by Geert Mommersteeg"

Download PDF by Xiaolin Wang,Limin Wang,Yan Wang: The Quality of Growth and Poverty Reduction in China

By Xiaolin Wang,Limin Wang,Yan Wang

ISBN-10: 3642363458

ISBN-13: 9783642363450

ISBN-10: 3662523957

ISBN-13: 9783662523957

The swift progress during the last 3 a long time has been instrumental in lifting over six hundred million humans in China out of poverty, and other people need to know why and the way it occurred. foreign facts has made it transparent international economic climate in accordance with present styles of intake and creation shouldn't be sustainable. Policymakers have again and again been steered that fiscal development, poverty aid, fairness, and setting and source sustainability needs to be built-in into nationwide improvement recommendations. What approximately China? the primary problem of current China-focused monetary experiences lies in its imbalances from the viewpoint of study and the effect of progress on poverty and inequality. A constrained variety of stories are dedicated to structural transformation and China’s structural imbalances, social disparities and the influence of technology and know-how on development and productiveness. This booklet addresses the alarming environmental effects of China’s progress styles inside of an total caliber progress framework. It contributes to the industrial progress and improvement literature and present coverage discourse on China by way of increasing the coverage research to incorporate numerous very important new components utilizing the latest info on hand. This comprises studying the macroeconomic components that underlie the necessity for China to increase its fiscal transformation; analyzing how social inequalities, together with overall healthiness, schooling and gender, have developed and featuring the dimensions of environmental difficulties linked to China’s development miracle. This file represents the 1st try to combine the problem of environmental sustainability and weather become the standard progress context, delivering readers with a finished account of China’s luck and demanding situations in its 3 many years of speedy fiscal progress.

Show description

Continue reading "Download PDF by Xiaolin Wang,Limin Wang,Yan Wang: The Quality of Growth and Poverty Reduction in China"

New PDF release: Hockey-avontuur (Supersticks) (Dutch Edition)

By Vivian den Hollander,Saskia Halfmouw

ISBN-10: 9000334675

ISBN-13: 9789000334674

Voor alle hockeyfans: Supersticks

In hockey-avontuur, alweer het zesde deel in de serie Supersticks, doet het crew van Suzan mee met een toernooi en omdat het ver weg is, blijven ze een nachtje kamperen. De meiden hebben het enorm naar hun zin, helemaal als ook het group van Stijn en Joost zich bij rooster voegt. Eenmaal terug op de tenting hebben Suzan en haar vriendinnen weer andere dingen aan hun hoofd: het kamperen is erg leuk maar ook spannend. En daarom liggen ’s nachts de sticks voor het grijpen, wish er ze horen soms wel heel enge geluiden. Als de meisjes de volgende morgen weer bij het clubhuis komen, wacht rooster een nare verrassing: ze worden beschuldigd van het vernielen van de bekerkast…

Met grappige illustraties van Saskia Halfmouw

Show description

Continue reading "New PDF release: Hockey-avontuur (Supersticks) (Dutch Edition)"

New PDF release: Bertille ou la reconnaissance: Tome II (Roman) (French

By Nicole Caplain

ISBN-10: 2754722343

ISBN-13: 9782754722346

Revêtant une apparence masculine, Bertille, jeune élève de Léonard de Vinci, tente de devenir un « peintre ordinaire ». Son itinéraire et sa ténacité forcent l’admiration jusqu’à lui valoir los angeles reconnaissance dans los angeles France et l’Italie de l. a. Renaissance.

Show description

Continue reading "New PDF release: Bertille ou la reconnaissance: Tome II (Roman) (French"

Read e-book online Artemis Fowl (Dutch Edition) PDF

By Eoin Colfer,Mireille Vroege

ISBN-10: 904750044X

ISBN-13: 9789047500445

Artemis chicken is een twaalfjarig crimineel meesterbrein, belust op macht en geld en immer in gezelschap van zijn boomlange bodyguard Butler. Wanneer Artemis erachter komt dat iedere elf een magisch boek bezit, steelt hij een exemplaar, fotografeert het en mailt het naar zijn Mac. Op ingenieuze wijze kraakt hij de code van het magische boek en ontdekt zo een manier om de elfen hun befaamde goud afhandig te maken. Hij slaagt erin kapitein Holly brief - de eerste vrouwelijke officier van de elfBI - te ontvoeren, wat op grote weerstand stuit van het in verhalen en legenden zo lief afgeschilderde elfenvoik. Zwaarbewapend en uitgerust met de modernste computertechnologie trekken de elfen ten strijde, vastbesloten de misdadige plannen van Artemis in de kiem te smoren...
Als één serie het verdient in de fantasykast good friend naast Harry Potter te staan, is het Artemis Fowl.' DE VOLKSKRANT
De snelheid, humor en spectaculaire scènes maken Artemis chicken tot een moderne, realistische actiefilm in boekvorm.' BOL.COM

Show description

Continue reading "Read e-book online Artemis Fowl (Dutch Edition) PDF"

Lars Kepler,Jasper Popma,Clementine Luijten's Contract (Joona Linna Book 2) (Dutch Edition) PDF

By Lars Kepler,Jasper Popma,Clementine Luijten

ISBN-10: 9023486927

ISBN-13: 9789023486923

Sommige beloften kunnen niet worden verbroken, zelfs niet door de dood
In het vroege ochtendgloren wordt op een verlaten plezierjacht in de Stockholmarchipel het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Het water in haar longen wijst op een verdrinkingsdood, maar vreemd genoeg vertonen haar kleren geen enkel spoor van zeewater.
De volgende dag stuit de politie in een Stockholms appartement op het lichaam van een guy. Hij hangt aan een haak in het plafond, in een verder lege kamer. Inspecteur Joona Linna is ervan overtuigd dat de guy zelfmoord heeft gepleegd. Hij krijgt gelijk, maar daarmee is de zaak niet gesloten. De twee doden vormen de opmaat tot een reeks duizelingwekkende en gevaarlijke gebeurtenissen die Joona Linna meesleuren in een nietsontziende jacht op de moordenaar.

Show description

Continue reading "Lars Kepler,Jasper Popma,Clementine Luijten's Contract (Joona Linna Book 2) (Dutch Edition) PDF"