13 Hours (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Mitchell Zuckoff,Rob de Ridder

ISBN-10: 9045210169

ISBN-13: 9789045210162

Lange tijd werd gedacht dat een anti-islamfilm tot spontane rellen had geleid, die uitliepen op een kleine opstand waarbij de ambassadeur van de Verenigde Staten in Libië om het leven kwam.

In 13 Hours beschrijft New York Times-bestsellerauteur Mitchell Zuckoff voor de eerste keer wat er in de nacht van eleven september 2012 écht gebeurde: hoe een handvol mannen zichzelf geconfronteerd zag met een georganiseerde groep terroristen die doelgericht de ambassade aanvielen.

13 Hours is verfilmd door Michael Bay met onder ander John Krasinksi en James Badge Dale.

Op eleven september 2012 vielen terroristen het US kingdom division distinct venture Compound in Libië aan, in de stad Benghazi. Ook het geheime CIA-hoofdkwartier kwam onder vuur te liggen, waarop een crew van zes ex-militairen, ingehuurd om de veiligheid van de Amerikaanse ambassadeur en burgers te waarborgen, een moeilijke beslissing moest nemen: zich overgeven of vechten tegen een enorme overmacht. In een tijdsbestek van thirteen uur gaven zij blijk van een uitzonderlijke moed en dapperheid, om een grotere tragedie te voorkomen.

13 Hours is het aangrijpende, waargebeurde verhaal van zes dappere mannen die tegenover een enorme overmacht kwamen te staan in Benghazi en weigerden zich over te geven.

Show description

Read Online or Download 13 Hours (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: De tijdrit (Dutch Edition) by Rod Waters,Rindert Kromhout

Vandaag is de grote fietswedstrijd. Eric spreekt met Emily af om naar de end te kijken en samen te gaan picknicken. Eric pakt zijn spullen, een bloemetje voor zijn vriendinnetje en springt op zijn fiets. Maar de wedstrijd is al begonnen! Eric belandt er middenin. Onderweg treft hij veel wielrenners met pech: de een is in het water gevallen, de ander is de weg kwijt en een derde heeft een lekke band.

Get Lenins balsem (Dutch Edition) PDF

Moskou 1991. Het Sovjetrijk beleeft zijn nadagen. Miljoenen mensen staan voor lege winkels in de rij. De 26-jarige jurist en kruidenierszoon Olaf Weber wordt door een Belgische reisorganisatie in Moskou gestationeerd, waar hij al snel verzeild raakt in de onderwereld van zwarthandelaren, pooiers, hoeren en oplichters.

Additional info for 13 Hours (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

13 Hours (Dutch Edition) by Mitchell Zuckoff,Rob de Ridder


by Ronald
4.3

Rated 4.47 of 5 – based on 4 votes