Download e-book for iPad: Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition) by Loes den Hollander

By Loes den Hollander

ISBN-10: 9045206609

ISBN-13: 9789045206608

Tien jaar geleden werd Lieve Metselaer geschept door een car. Ze overleefde dit ongeluk niet. De bestuurder van de vehicle reed door en is nooit gevonden. Het verdriet van de familie krijgt een scherp randje als na al die tijd de vinger wordt gewezen naar de vader van Lieve. Had hij een aandeel in het ongeluk? Schuldgevoelens, intriges en verwijten voeren de boventoon. Wat is er destijds gebeurd? Zullen ze erachter komen wie verantwoordelijk is voor de dood van Lieve? Het is duidelijk dat er meerdere personen belang bij hebben dat de waarheid niet boven tafel komt en dat deze beerput gesloten blijft.
Deel 1 in de serie file Metselaer.

Show description

Read Online or Download Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for kindle: De tijdrit (Dutch Edition) by Rod Waters,Rindert Kromhout

Vandaag is de grote fietswedstrijd. Eric spreekt met Emily af om naar de end te kijken en samen te gaan picknicken. Eric pakt zijn spullen, een bloemetje voor zijn vriendinnetje en springt op zijn fiets. Maar de wedstrijd is al begonnen! Eric belandt er middenin. Onderweg treft hij veel wielrenners met pech: de een is in het water gevallen, de ander is de weg kwijt en een derde heeft een lekke band.

Lenins balsem (Dutch Edition) - download pdf or read online

Moskou 1991. Het Sovjetrijk beleeft zijn nadagen. Miljoenen mensen staan voor lege winkels in de rij. De 26-jarige jurist en kruidenierszoon Olaf Weber wordt door een Belgische reisorganisatie in Moskou gestationeerd, waar hij al snel verzeild raakt in de onderwereld van zwarthandelaren, pooiers, hoeren en oplichters.

Extra resources for Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Aangetast (Dossier Metselaer Book 1) (Dutch Edition) by Loes den Hollander


by Daniel
4.0

Rated 4.70 of 5 – based on 36 votes