Download e-book for iPad: Alles is Carmen (Dutch Edition) by Alma Mathijsen

By Alma Mathijsen

ISBN-10: 9023465199

ISBN-13: 9789023465195

Niets is gewoon of zomaar. Leven is overgave aan de dag. Bij Carmen draait alles om Carmen, en dat used to be ook al zo toen ze sort was.
De wereld moet terug in balans schieten. En met haar de maan en alle planeten. Olie in de katrollen, zodat alles weer gesmeerd loopt. Oorlogen spelen zich af in landen waar ik nooit zal komen.

Show description

Read or Download Alles is Carmen (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

New PDF release: De tijdrit (Dutch Edition)

Vandaag is de grote fietswedstrijd. Eric spreekt met Emily af om naar de end te kijken en samen te gaan picknicken. Eric pakt zijn spullen, een bloemetje voor zijn vriendinnetje en springt op zijn fiets. Maar de wedstrijd is al begonnen! Eric belandt er middenin. Onderweg treft hij veel wielrenners met pech: de een is in het water gevallen, de ander is de weg kwijt en een derde heeft een lekke band.

New PDF release: Lenins balsem (Dutch Edition)

Moskou 1991. Het Sovjetrijk beleeft zijn nadagen. Miljoenen mensen staan voor lege winkels in de rij. De 26-jarige jurist en kruidenierszoon Olaf Weber wordt door een Belgische reisorganisatie in Moskou gestationeerd, waar hij al snel verzeild raakt in de onderwereld van zwarthandelaren, pooiers, hoeren en oplichters.

Extra resources for Alles is Carmen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alles is Carmen (Dutch Edition) by Alma Mathijsen


by Jason
4.5

Rated 4.57 of 5 – based on 33 votes